Noua Dacia Duster a fost prezentată în imagini oficiale; Un facelift sau ceva mai mult?

0
947

Ştirea zilei de 22 iunie din domeniul auto vine din România şi are de-a face cu noul model Dacia Duster facelift, prezentat oficial. Vânzările sale vor începe din septembrie 2021 şi avem de-a face cu un SUV, care poate fi comandat cu transmisie automată EDC cu 6 trepte, alături de motorul TCe 150, în configuraţia 4X2.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aceasta este o variantă restilizată a lui Dacia Duster cel lansat iniţial în 2010. Noul Duster va avea atât variante 4X2, cât şi 4X4, preluând cele mai noi elemente vizuale şi stilistice ale seriei Dacia. Le-am văzut deja pe Logan, Sandero şi Stepway. Dusterul este unul dintre cele mai căutate SUV-uri din România şi de la lansarea primei generaţii a ajuns la aproape 2 milioane de clienţi. Poate cea mai mare noutate este cutia de viteza automată EDC cu 6 trepte, care va sosi pe cea mai puternică versiune de Duster.

La bord găsim şi două sisteme noi multimedia, iar pe lângă echipamentul audio Dacia Plug & Music (radio, MP3, USB, Bluetooth) veţi primi şi noi sisteme multimedia: Media Display şi Media Nav cu ecran de 8 inch. Ce este Media Display? Echipament multimedia cu 6 boxe (2 pentru bas di doua tweetere), dar şi radio DAB, conectivitate Bluetooth şi porturi USB. Media Nav este un echipament multimedia care include un sistem de navigaţie şi oferă şi suport pentru conectivitate wireless cu Apple CarPlay şi Android Auto.

Printre sistemele integrate avem şi Blând Spot Warning, sistem Mulţi View şi control adaptiv al coborârii de pante abrupte sau offroad.

Iată şi toate variantele în care va sosi noul Duster, cu motorizări pe benzină şi motorina:

  • dCi 115, în variantele 4×2 sau 4×4, cu cutie de viteze manuală cu 6 trepte.
  • TCe 90 în varianta 4×2 cu cutie de viteze manuală cu 6 trepte.
  • TCe 130 în varianta 4×2 cu cutie de viteze manuală cu 6 trepte.
  • TCe 150 în varianta 4×4 cu cutie de viteze manuală cu 6 trepte.
  • TCe 150 în varianta 4×2 cu cutia de viteze automată EDC cu 6 trepte.
  • ECO-G 100 în varianta 4×2 cu cutie de viteze manuală cu 6 trepte (Alimentare mixtă benzină-GPL)

Nu avem încă preţuri din păcate.

Galerie Dacia Duster 2021 Facelift: