Huawei Watch 3 și Watch 3 Pro au debutat oficial! Primele smartwatch-uri cu HarmonyOS 2.0 vin cu căști cadou la precomandă

0
1047
Huawei Watch 3 și Watch 3 Pro au debutat oficial! Primele smartwatch-uri cu HarmonyOS 2.0 vin cu căști cadou la precomandă

Huawei a organizat un eveniment special ieri, 22 iunie. În cadrul acestuia au fost prezentate noi produse în România. Printre acestea se remarcă noile smartwatch-uri din seria Huawei Watch 3 și tabletele MatePad care rulează HarmonyOS 2.0. Ceasurile sunt deja disponibile la precomandă și au parte de oferte atractive. Avem detalii despre toate produsele lansate ieri mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Smartwatch-urile au fost anunțate internațional la sfârșit de lună. Aceste modele rulează HarmonyOS 2.0 încă din cutie și au parte de funcții atractive. Ele aduc și funcționalitatea e-SIM, măsurarea temperaturii pielii și o autonomie generoasă în mod Ultra, de până la 21 de zile.

Huawei Watch 3 poate fi achiziționat în două variante: curea de piele sau flouoroelastomer, iar Huawei Watch 3 Pro sosește tot în două versiuni: titan sau piele. Ambele pot funcționa independent față de smartphone, având suport e-SIM. Există și un nou senzor pentru detectarea temperaturii pielii, iar cel pentru puls a fost îmbunătățit. Ceasurile au și senzor SpO2 și pot monitoriza somnul, nivelul de stres și oferă peste 100 de moduri pentru sport.

Avem corpuri din oțel inoxidabil sau titan șlefuit, iar ecranul este 3D, ultra curbat, din sticlă sau safir. O noutate este integrarea propriului magazin pentru aplicații, aducând o mulțime de watch faces, player audio și conectare directă la rețelele WiFi. Primim și alerte pentru sedentarism, pedometru și măsurarea Vo2MAX pentru fitness. Asistentul virtual folosit de Huawei este Celia, iar interfața seamănă cu cea watchOS.

Huawei Watch 3

Campania de precomandă a început astăzi, 23 iunie și se va încheia pe 6 iulie. Smartwatch-urile se vor comercializa pe Huawei Online Store și în magazinele partenere.

Iată și ofertele pentru noile ceasuri:

  • Huawei Watch 3: 1699 lei + căşti FreeBuds 4i cadou
  • Huawei Watch 3 Pro: 1999 lei + căşti FreeBuds Pro cadou
  • Huawei Watch 3 Pro titan: 2499 lei + căşti FreeBuds Pro cadou

Pe lângă noile smartwatch-uri, Huawei a prezentat căștile FreeBuds 4 care aduc 20 de ore de autonomie și ANC. De asemenea, au fost anunțate și noile tablete MatePad, de 10.8 inch și 11 inch cu HarmonyOS 2.0 la bord. Au sosit și monitoare MateView, dar și un stylus (M-Pencil) pentru tabletele Huawei.