Samsung anunță lansarea lui Galaxy Chromebook Go cu suport LTE și procesor Intel Celeron

0
721
Galaxy Chromebook Go

Din partea celor de la Samsung vine astăzi lansarea lui Galaxy Chromebook Go, un laptop ChromeOS destul de interesant la prima vedere. Așa cum aflați încă din titlu, acesta sosește echipat cu procesor Intel Celeron și are și suport LTE. Detalii extra despre dispozitiv avem în rândurile de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În primul rând aflați că avem aici de-a face cu un laptop de nivel entry-level, unul destul de simplu. Vine echipat cu ecran TFT de 14 inch, ne oferă rezoluție HD de 1366 x 78 pixeli și în zona frontală include o cameră web 720p. La interior se ascunde un procesor Intel Celeron N4500 și pe partea grafică avem integrată soluția nativă Intel UHD.

Galaxy Chromebook Go

Samsung aduce configurații cu 4 sau 8 GB RAM LPDDR4X pentru Galaxy Chromebook Go și avem variante cu 32, 64 sau 128 GB stocare eMMC. Laptop-ul aduce după cum spuneam și mai sus suport LTE pentru conectivitate oriunde, acesta fiind punctul principal de atracție. La nivel de conectivitate bifăm 2x porturi USB Type-C, 1x USB 3.2, un jack combo 3.5 mm și sloturi microSD, respectiv nano-SIM.

Galaxy Chromebook Go

Galaxy Chromebook Go are greutate de doar 1.45 kg și vine echipat cu o tastatură retroiluminată. Vine cu baterie de 42.3Wh care se încarcă via port USB Type-C la putere de 45W. De asemenea, aflăm că laptop-ul vine cu WiFi 6, Bluetooth 5.1 și cu difuzoare stereo (2x 1.5W).

Pentru moment cei de la Samsung nu au dezvăluit detalii despre preț și disponibilitate. Cu toate acestea, cel mai probabil vorbim despre câteva sute de dolari.