BenQ a lansat proiectorul W1800i; Oferă rezoluție 4K, are certificare HDR și rulează Android TV

0
1313
W1800i
BenQ a lansat proiectorul W1800i; Oferă rezoluție 4K, are certificare HDR și rulează Android TV

BenQ este un lider global în tehnologie și soluții de afișare video. Compania este recunoscută la nivel global pentru monitoarele și videoproiectoarele sale. Astăzi a debutat modelul W1800i, proiector de tip Smart Home care oferă 100% acoperire Rec.709 și suport Android TV. Toate detaliile despre noul dispozitiv vor fi regăsite în rândurile de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

BenQ W1800i oferă o performanță ridicată, sosind cu tehnologia CinematicColor și o luminozitate de 2000 ANSI Lumeni. Este dedicat locuințelor și vine ca un înlocuitor inedit pentru Smart TV, rulând Android TV. Utilizatorii vor beneficia astfel de o mulțime de aplicații de streaming din Google Play. În plus, noul dispozitiv oferă rezoluție 4K și este certificat HDR 10 (HLG).

Aflăm că videoproiectorul este calibrat din fabrică, oferind o precizie de culoare deosebită. El acoperă o acoperire de 100% Rec. 709, iar modul Filmmaker este la bord pentru o experiență cinematografică. Acesta este conceput cu un design modern și este compact. W1800i este astfel o opțiune excelentă pentru un sistem Home Cinema. El oferă funcții precum zoom mare, de 1,3X, corecție keystone 2D și reglarea rotației imaginii.

Fiind prevăzut cu Android TV, certificat de Google, utilizatorii vor putea urmări cele mai interesante seriale și filme prin intermediul multitudinii de aplicații de streaming din Google Play. De asemenea, el permite chiar rularea jocurilor în mod facil, din confortul propriei canapele.

Pe partea de conectivitate videoproiectorul oferă două porturi HDMI, unul USB-A, alimentare, RS-232 și jack audio. Durata de viață a lămpii este estimată la 15.000 de ore de funcționare.

Preț și disponibilitate BenQ W1800i

W1800i

Noul videoproiector va fi disponibil începând din luna iulie la prețul recomandat de 1199 euro. Pentru mai multe detalii despre BenQ W1800i puteți accesa pagina oficială a companiei.