Synology a anunțat lansarea noului sistem de operare DiskStation Manager (DSM) 7.0; Platforma Cloud C2 se extinde

0
840

Synology a anunțat astăzi lansarea noului sistem de operare DiskStation Manager (DSM) 7.0. De asemenea, compania a anunțat și o extindere majoră a platformei Synology C2 cu patru noi servicii cloud. Noua actualizare se focusează pe îmbunătățirea securității și a capacităților de gestionare a sistemului. Astfel, colaborarea în domeniul datelor este îmbunătățită. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

DSM 7.0 este un pas enorm pentru gamele Synology de produse NAS și SAN. Bazându-se pe succesul obținut cu C2 Storage, Synology a lansat atât soluții hibride, cât și soluții cloud. Printre acestea regăsim și un nou manager de parola, backup în cloud și soluții sigure de transfer al fișierelor.

Synology

Philip Wong, CEO și fondator Synology, a declarat:

„Cantități mari de date nestructurate sunt generate în mod constant la rate de creștere exponențiale. Implementările tradiționale de stocare centralizată nu mai pot ține pasul cu lărgimea de bandă și cerințele de performanță din ce în ce mai mari. Produsele cloud Edge, precum gama Synology pentru gestionarea stocării, reprezintă una dintre soluțiile cu cea mai rapidă creștere astăzi pe piață, deoarece abordează în mod unic provocările cu care companiile moderne se confruntă.”

DSM 7.0 va fi lansat în variantă finală pe 29 iunie. Acesta va include servicii hybrid-cloud precum:

  • Active Insight, o soluție de monitorizare și diagnosticare pe scară largă a dispozitivelor;
  • Hybrid Share, care combină soluții locale cu flexibilitatea de stocare şi capacitățile de sincronizare oferite de C2;
  • C2 Identity, un „directory as a service” cloud hibrid pentru simplificarea gestionării
    domeniilor cross-site;

Alături de îmbunătățirile aduse platformei, cum ar fi suportul unor volume de până la 1 PB pentru sarcini foarte mari, DSM 7.0 aduce, de asemenea, îmbunătățiri la nivel de securitate prin intermediul Secure Sign-In. Acest nou sistem de securitate face ca autentificarea prin doi factori să fie simplă de utilizat.

Synology

Disponibilitate

Noile soluții C2 și DSM 7.0, care au încheiat peste 7 luni de testare publică, vor fi disponibile în curând.
1. Sursă: indicatori de vânzări Synology pe toate piețele.
2. Pentru produsele selectate Plus, valoare și serie J. Dispozitivele din seria XS, SA și FS vor primi actualizări ulterior în Q4 2021.
3. Noile servicii C2 vor fi lansate treptat începând cu 13 iulie.