Asus Anunţă VivoPC Home Theater System şi VivoMouse

0
820

În ce priveşte sistemele desktop destinate uzului acasă, acestea sunt încet dar sigur înlouite de soluţii AIO sau laptop-uri şi vor fi păstrate doar pentru cei care au nevoie de putere mare de procesare. Cel mai recent produs din seria Home Theater anunţat de Asus promovează un aspect deosebit şi pe aceeaşi linie avem şi un accesoriu de dorit.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

vivopc

Pentru Asus VivoPC producătorul a omis să facă cunoscute detaliile legate de configuraţia hardware. Dispozitivul este  destinat media streaming-ului, inclusiv video în format HD şi muzică. În acest sens sunt oferite mijloace de conectivitate, inclusiv Wireless ac de foarte mare viteză, port-uri USB 2.0 şi 3.0, HDMI, VGA, audio – inclusiv SPDif şi port pentru carduri SD.

vivopc_02

În aceeaşi serie cu VivoPC, VivoMouse oferă aceleaşi caracteristici de top vis-a-vis de design. Perifericul este proiectat pentru a controla sistemul de operare Windows 8 şi include caracteristici adecvate în acest sens. Mouse-ul oferă o suprafaţă pentru a folosi gesturile touch, inclusiv pinch-to-zoon caracteristice celei mai noi versiuni a sistemului de operare MS. Preţurile nu au fost dezvăluite încă.

vivomouse