HTC One în variantă cu versiune stock AOSP a sistemului de operare Android va sosi în State din 26 iunie

0
677

Se pare că pentru anul acesta producătorii par să realizeze importanţa versiunii de bază a sistemului de operare Android şi vor să lanseze variante ale modelelor pilot bazate pe acesta. HTC One ce rulează varianta AOSP a sistemului de operare este de acum oficial şi va fi lansat în State începând cu data de 26 iunie.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

HTC_One_AOSP

Nu încape îndoială în ce priveşte faptul că HTC se dedică celor mai bine apreciate interfeţe şi metode de personalizare pentru terminalele Android. Acest aspect se aplică cu precădere în cazul modelului One, care a reuşit să atragă o sumă de noi fani, datorită aspectelor software pe care le oferă. În paralel cu zvonurile vehiculate anul trecut, despre o sumă de producători care vor oferi versiuni AOSP pentru terminalele lor, Samsung şi acum HTC sunt primii care să “spargă gheaţa”.

O nouă variantă pentru HTC One a fost anunţată astăzi chiar de către şeful Android în cadrul Google – Sundar Pichai. Modelul va fi oferit cu 32 GB memorie internă şi design identic cu modelul actual, inclusiv cele două butoane plasate frontal. Pentru accesarea Google Now utilizatorii vor trebui să apese lung pe butonul Home, pe care se poate apăsa de două ori pentru meniul de multitasking. Interfaţa nu include obişnuitele personalizări HTC şi este menită unei experienţe ce excelează prin simplitate şi uzabilitate. Varianta ce va sosi în State din 26 iunie va costa cca. 599 de dolari. Încă nu cunoaştem detalii despre o eventuală lansare în Europa.

HTC_ONE_AOSP2