Telekom România câștigă drepturile de difuzare ale competițiilor Champions League și Europa League în perioada 2018 – 2021

1
1401
Telekom România

Suntem informați astăzi prin intermediul unui comunicat de presă cu privire la faptul că operatorul Telekom România Communications a câștigat drepturile pentru TV, online și aplicații mobile ale meciurilor din UEFA Champions League și ale UEFA Europa League pentru perioada 2018 – 2021.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Astfel, cele mai mari staruri ale fotbalului mondial vor putea fi văzute în următoarele 3 sezoane ale competițiilor mai sus menționate în partidele transmise pe canalele Telekom Sport, dar și pe platforma Telekom TV & Mobile. Aflăm că drepturile includ difuzarea tuturor meciurilor, inclusiv a UEFA Super CUP, în direct sau în reluare.

Vlad Enăchescu, director general Telekom Sport a declarat că prin această stație s-a stabilit ca țel construirea unei televiziuni de sport premium, motiv pentru care competițiile Champions League și Europa League au fost în ofertă încă din 2010. Telespectatorii au apreciat eforturile realizate de către Telekom și astfel cel mai spectaculos fotbal va fi adus în continuare în casele românilor.