Xiaomi pregăteşte noi căşti pentru lansare, unele over the ear aparent

0
1521

Xiaomi se pregăteşte pentru o prezenţă cu stand la MWC 2018, acolo unde ne aşteptăm să aducă pe lângă telefonul Mi MIX 2S şi câteva electronice şi accesorii. Pe listă se află şi o pereche de căşti noi over the ear, care au primit teasere în ultimele zile.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Vă reamintesc că Xiaomi e genul de companie care nu oferă căşti la pachet cu telefoanele sale, dar realizează nişte căşti destul de solide, vândute separat. Primele căşti over the ear ale chinezilor se lansau în 2015 şi veneau cu un design stilat şi o acustică high end.

Producătorul a mai activat şi în zona de earbuds, de căşti HiFi şi unele căşti chiar bune pentru DJ. Preţurile scăzute au atras publicul. Judecând după imaginea teaser ne putem aştepta la o pereche elegantă de căşti, pe bază de piele PU şi metal.

Vom avea o bandă comodă peste cap, extensibilă şi sunt şanse să vedem o pereche de căşti cu greutate redusă, pe la 240 de grame să zicem. Sursele afirmă că accesoriul va avea o diafragmă din grafen, cu vibraţii. Aceasta are o structură din atomi de carbon care au avantajul unei greutăţi scăzute, rezistenţă crescută şi conductivitate ridicată.

Basul puternic şi suportul HiFi sunt plusuri aici. Frecvenţele scăzute şi medii ar trebui să se audă destul de bine, lucru atipic pentru căşti, care au de obicei probleme cu basul. Grosul căştilor Xiaomi de pe piaţă vine şi cu microfoane pentru anularea zgomotului de fond, ceea ce mă aştept şi aici.