Xiaomi anunță trotineta electrică Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG, inspirată de un bolid din Formula 1

0
2545
Xiaomi

Astăzi cei de la Xiaomi au avut un eveniment special de presă, show care a marcat în primul rând debutul global al lui Mi 11. Nu au lipsit nici alte produse de aici, iar un exemplu este trotineta electrică Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition. Pe măsura acestui nume lung este și prețul, iar mai multe detalii aflați din rândurile de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În primul rând Xiaomi spune că odată cu acest model, exploratorii urbani au o metodă mult mai simplă de a ieși în evidență. Noua trotinetă combină elemente de design de la cele mai mari companii de automobile cu tehnologia avansată de trotinete electrice Xiaomi. Ni se promite în continuare fiabilitate, stil și comoditate fără compromisuri.

Xiaomi

Această trotinetă electrică iese în evidență prin accentele de turcoaz, dar și a inscripției AMG din zona roții din spate. Mi Electric Scooter 2 Pro Mercedes-AMG atinge o viteză maximă de 25 km/h, iar autonomia ajunge la 45 km cu o singură încărcare. Sunt oferite aici și sisteme de siguranță la cel mai înalt nievel. Primim sistem dublu de frânare, cât și cauciucuri gonflabile cu amortizoare.

Xiaomi

Pe lista de dotări apare și display-ul integrat pentru monitorizarea completă. Trotineta de față este și pliabilă pentru a fi ușor de transportat și a fi depozitată ușor în casă. Are greutate de 14.2 kg, poate urca pante de până la 20 de grade și motorul este unul de 300W.

Prezentare video Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG:

Noua trotinetă Mercedes-AMG este inspirat de bolidul de Formula 1. Acesta vine cu un motor V6 turbocharged, include și un motor electric și are o transmisie semi-automată în 8 viteze. Ajunge la 1000 cai putere. Revenind la trotinetă, aceasta va fi disponibilă în Europa la un preț recomandat de 799 euro. Încă nu avem detalii despre disponibilitatea locală, dar vom reveni cu un update odată ce trotineta apare în magazine.

Varianta standard poate fi găsită pe plan local pentru suma de 2.049 lei.