Xiaomi a lucrat cu Mercedes-AMG la o nouă trotinetă, ediţie specială de Mi Electric Scooter Pro 2

0
2319

Săptămâna trecută Xiaomi a prezentat oficial noi brăţări de fitness, telefoane, monitoare de gaming, dar şi trotinete electrice. Una dintre ele este şi Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2, care va ajunge şi în România în acest an. Ei bine azi aflăm că Xiaomi a lucrat cu Mercedes-AMG la o ediţie specială a trotinetei.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Compania chineză a colaborat cu echipa de Formula 1 Mercedes-AMG Petronas pentru a realiza un vehicul electric cu adevărat deosebit. La bază trotineta oferă o autonomie de 45 de kilometri şi o viteză maximă de 25 km/h. Poate urca uşor pantele cu înclinare de 20%. Vine cu ecran LCD, care afişează parametri utili, de la viteză la încărcarea bateriei şi statusul farurilor. Trotineta are motor de 300W, sistem dual de frânare, cu un sistem de absorbţie a şocurilor pentru pneurile de la bord (roţi gonflabile de 8.5 inch).

E o trotinetă pliabilă şi uşor de transportat în maşină, fabricată din aluminiu (o variantă specială folosită în aviaţie). Sistemul de frânare este unul regenerativ, plus frânare cu disc. Mi Electric Scooter Pro 2 cântăreşte 14.2 kilograme şi are faruri de 2W care pot ilumina până la 10 metri distanţă în faţă. Are şi zone reflectorizante laterale. Evident te poţi conecta şi cu telefonul mobil la trotinetă via Bluetooth.

Produsul va costa 499 euro pe piaţa locală. Încă nu e clar ce va avea diferit modelul Mercedes-AMG faţă de cel standard, dar mă aştept la branding, elemente vizuale, poate şi vreun upgrade de putere sau pneuri. Posibil să coste mai multe decât suma anterior menţionată acest model special.