Bugatti a lansat primul său vehicul electric şi nu e o maşină, ci o trotinetă

0
5108

Bugatti este creatorul unora dintre supermaşinile exclusiviste pe care pasionaţii de bolizi aspiră de ani buni. Compania nu se aruncă spre trendul automobilelor electrice, dar a lansat un vehicul electric. Nu e ceva aşteptaţi, o supermaşină, ci o trotinetă electrică.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest e-scooter este realizat printr-un parteneriat între Bugatti şi Bytech International. Trotineta cântăreşte 15.8 kilograme şi este fabricată din aliaj de mangeziu, fiind aerodinamică şi perfect funcţională. Are o viteză maximă de 30 km/h şi foloseşte un motor electric de 700W. Vehiculul e gândit pentru drumuri scurte în oraş, de la şcoală acasă şi invers, poate şi livrări de mâncare sau pachete.

A se remarca şi că partea de jos pe care ţinem picioarele este accentuată cu o iluminare cool pe lateral, care se proiectează şi pe şosea. Are şi semnalizare pentru viraj, iar ecranul LED afişează notificări cu privire la baterie, mod de funcţionare, viteza şi starea luminilor. Autonomia ajunge la 35 km, cu bateria de 360 Wh, care se poate încărca lejer de la priză.

Trotinetele sunt un vehicul electric tot mai popular în metropolele aglomerate şi e de ajuns o comandă engros de la o firmă de ride sharing pentru a da lovitura. Din păcate nu avem încă un preţ, dar brandul Bugatti clar le face de 2 ori mai scumpe decât un Xiaomi.