Samsung a prezentat în România noile sale televizoare QLED 8K, 4K 2020, dar şi seria Lifestyle

0
2515

Samsung a prezentat astăzi în România noua sa colecţie de televizoare high end, modele QLED 8K 2020, dar şi QLED 4K 2020, plus cele din seria Lifestyle. Aceste modele vor putea fi achiziţionate în ţara noastră în următoarea perioadă şi avem detalii despre ele mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Samsung pune mare accent pe panourile QLED folosite pe noile sale televizoare, dar şi pe tehnologia AI Upscaling, care face ca şi conţinuturile clasice Full HD sau chiar SD să fie aduse în epoca 4K şi 8K. De remarcat la noile televizoare Samsung faptul că s-a dorit ca ele să aibă muchii cât mai subţiri şi corpul lor să fie ultrasubtire, aşa că au fost amplasate componentele vitale şi conectica într-un „Connect box” (o mini unitate), amplasat lângă televizor.

QLED 8K

În gama QLED 8K avem primele modele din industrie care aduc suport pentru redarea de contiut nativ 8K. Fiecare model din această serie îndeplineşte cerinţele Asociaţiei 8K, precum şi CTA 8K ultra HD Display Definition. Gama QLED 8K include modelele QLED Q950, QLED Q800 şi QLED Q700.

Samsung

Toate au parte de 6 seturi de difuzoare, porturi HDMI 2.1 cu VRR, gata de consolele PlayStation 5 şi Xbox Series X, dar şi pairing cu ajutorul giroscopului de pe telefon. Ni se promite un screen to body ratio de 99%. Avem şi suport Quantum HDR 4000/2000/1500, volum de culoare 100% cu Quantum Dot şi Object Tracking Sound pentru o experienţă imersiva a sunetului.

Există şi wall mount-uri speciale no gap şi un singur cablu conector spre acel Connect Box, care nu perturbă imersivitatea.

Samsung QLED 4K

Samsung

Gama QLED 4K include 4 modele, cu diagonale de la 109 cm până la 215 cm. Acest modele au la bază tehnologia Quantum Dot, care oferă 100% volum de culoare, dar şi tehnologia AI Upscaling, care va converti automat conţinutul la calitate 4K, indiferent de sursa să. Aici avem screen to body ratio de 95%, iar din ce ştiu modelul Q60 ar trebui să coste 2500 de lei, iar Q80 cel de 55 inch 5500 de lei.

Gama Samsung Lifestyle: The Serif şi The Frame

The Frame este un televizor gândit ca o operă de artă, un televizor care afişează picturi celebre atunci când este în standby. Poate fi personalizat şi transformat într-o operă de artă, cu ajutorul unor picturi clasice sau contemporane.

Samsung

The Serif este un televizor gândit să fie aşezat oriunde în locuinţă, lucru indicat de zona sa inferioară plată, dar şi cea superioară tot plată. Atunci când este oprit, el va afişa imagini inspirate din natură, la alegere, care pot fi găsite în Ambient Mode. Preţul ar trebui să fie pe la 4000 lei pentru varianta de 49 inch.

Aceste smart TV-uri rulează Tizen OS şi au parte de o telecomandă care poate controla şi alte gadgeturi, inclusiv set top box sau consola de jocuri. Există şi control vocal.

Galerie foto televizoare Samsung QLED 2020: