Justin Bieber conduce un Rolls-Royce Wraith unicat, bazat pe conceptul futurist Vision Next 100

0
1721
Justin Bieber

Unul dintre cele mai cunoscute ateliere de customizare auto din lume este clar West Coast Customs, asta și grație serialului televizat difuzat timp de 7 ani pe micul ecran. Cu toate că acest show s-a încheiat, atelierul își continuă activitatea și pe lista de clienți se numără și vedete precum Justin Bieber care ajung să conducă exemplare unice pe stradă. Este și cazul acestui Rolls-Royce Wraith pe care WCC l-a “preparat” pentru vedeta canadiană.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Tânărul de 26 ani cu o avere estimată la 300 milioane de dolari, a decis că vrea o mașină deosebită, iar pentru asta a apelat la West Coast Customs. Vorbim aici despre un Rolls-Royce Wraith pe care Justin Bieber a vrut să îl transforme într-un vehicul futurist, parcă extras din zona cyberpunk. Este bazat pe conceptul Rolls-Royce Vision Next 100 și imaginile de mai jos spun tot.

Rolls Royce Justin Bieber

Această creație spectaculoasă a fost recent văzută de către Youtuber-ul effspot într-un vlog de “car spotting” și cu siguranță a fost un deliciu vizual. Aflăm că acest WCC a făcut tot posibilul pentru a transforma acest Wraith într-unul unicat. Atelierul de customizare a înlocuit toate panourile caroseriei pentru a imiata design-ul conceptului futurist al companiei britanice.

Rolls Royce Justin Bieber

Modificările aduse sunt atât de mari încât mașina originală a primit noi faruri. Avem o grilă mai mică Pantheon, ba chiar și o capotă plată. Are și prize de aer custom, camere video în loc de oglinzi, stopuri triunghiulare și o evacuare dublă. Nu există mânere la vedere pentru uși, semn că s-a implementat o deblocare tactilă sau cu ajutorul smartphone-ului.

Rolls-Royce-ul custom deținut de Justin Bieber:

Deși există speculații pe seama faptului că modelul custom de față ar avea motorizare complet electrică, aceste evacuări sugerează o motorizare standard pe carburant. Probabil au fost aduse și modificări la capitolul performanță, deși nici în versiune stock Wraith nu sună deloc rău. Automobilul sosește ca standard echipat cu un motor V12 de 6.6 litri ce produce 624 cai putere și un cuplu de 820nm.

Cât despre conceptul Vision NEXT 100, acesta era prezentat în 2016 și impresiona prin design-ul futurist adoptat. Avea protecții pentru roți mai impunătoare și senzația de plutire era prezentă din orice unghi în care priveai automobilul. Măsura 5.79 metri în lungime și 1.52 metri în înălțime, iar roțile aveau 28 inch. Acestea se deschideau precum ușile din spate de pe Tesla Model X. La interior aveam prezentat un uriaș ecran OLED și nici urmă de volan.

Revenind la unicatul deținut de Bieber, suntem curioși de suma pe care artistul a plătit-o pentru această transformare. Ca să vă faceți o idee, un RR Wraith costă 330.000 dolari.