Xiaomi anunță MIJIA Clothes Dryer, un uscător de haine cu o capacitate de 10 kg și 22 moduri de uscare

0
930
Xiaomi

Știm cu toții faptul că cei de la Xiaomi au și brandul Mijia sub care lansează numeroase produse smart home și electrocasnice. Avem aparate de gătit orez, aspiratoare robot, dar și mașini de spălat sau uscătoare de rufe. Fix un astfel de uscător de rufe a debutat recent, model numit MIJIA Clothes Dryer. Ce ne rezervă aflăm împreună din rândurile de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Un prim detaliu pe care îl aflăm este acela că uscătorul oferă o capacitate de 10 kg pentru uscarea rufelor. Descoperim că acesta dispune de un sistem de uscare pe bază de pompă de căldură. Este capabilă să usuce hainele imediat după spălare și purtarea lor la scurt timp după. De asemenea, mașina nu usucă hainelor doar prin simpla încălzire, ci și prin ajustarea temperaturii în funcție de materialul din care sunt fabricate hainele.

Xiaomi

Un alt factor este și greutatea, iar aceste moduri inteligente oferă garanția că hainele nu vor deveni prea uscate sau deformate din mașină. Xiaomi oferă 22 moduri de uscare pe MIJIA Clothes Dryer. Astfel avem la dispoziție moduri speciale în funcție de materialele hainelor puse la uscat. Aflăm și faptul că mașina oferă și Wi-Fi și un agloritm special care reduce încurcarea hainelor.

Xiaomi

Mașina dispune de o cuvă de 118 litri care poate satisface  nevoile zilnice ale unei familii de 4. Cuva are un diametru de 574mm și avem moduri cu suport pentru călcarea ulterioară a hainelor. Există și mod ready-to-wear (gata de purtare). Apare și o funcție menită să elimine cutele. Există aici și un rezervor pentru stocarea de apă. Astfel mașina poate fi instalată și în locații unde nu există o sursă de apă.

Preț și disponibilitate Xiaomi Mijia Clothes Dryer:

Din aplicația mobilă Mijia vei vedea statusul procesului de uscare în timp real de oriunde și oricând. Prețul acestui uscător este de aproximativ 548 dolari în China, dar în perioada Mi Fan Festival suma scade la 457 dolari.