The Witcher a încheiat filmările la sezonul 2, iar Netflix ne oferă un teaser din culise (Video)

0
1725

Spre bucuria fanilor The Witcher, Netflix a anunţat pe 2 aprilie că a încheiat filmările la sezonul 2 al serialului. Cu ocazia acestui eveniment Netflix a făcut public un teaser cu imagini din culisele noului sezon, pe care le veţi putea vedea mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Producţia a fost serios întârziată din cauza pandemiei, iar echipa a trebuit să filmeze în păduri şi cetăţi părăsite, cu reguli stricte legate de izolare, distanţare, măşti şi teste anti Covid. Primul sezon The Witcher a fost un hit pentru Netflix, iar fanii erau nerăbdători să apară sezonul 2. Primul sezon a avut premiera în decembrie 2019 şi ne-a oferit 8 episoade. L-am văzut pe Geralt of Rivia jucat în mod excelent de Henry Cavill, am luat contact cu Ciri, care de abia îşi descoperă puterile şi cu Yennefer, care trece prin 2-3 metamorfoze şi începe o relaţie specială cu Geralt.

Nu a lipsit şi bardul care a generat meme-uri şi o melodie virală „Toss a coin to your Witcher”. Fanii s-au plâns că au fost prea puţine bătălii cu creaturi magice, iar cele prezentate au fost prea scurte, dar inamicii au fost perfect preluaţi din cărţile lui Andrzej Sapkowski şi jocurile care au apărut de la CD Projekt Red. Revenind la sezonul 2, filmările lui The Witcher sezonul 2 începuseră în februarie 2020, ceea ce înseamnă că echipa a avut doar câteva săptămâni să lucreze până la începutul lockdown-ului.

Producţia a reînceput în august 2020, dar a suferit amânări, deoarece o parte din echipaj a avut teste pozitive de Covid-19. Pe final de 2020 şi în anul 2021 lucrurile s-au mişcat mai bine, ajungându-se la 158 de zile consecutive de filmări şi lucru, cu cel puţin o unitate de imagine. Din teaserul din culise vedem o scenă nocturnă într-o pădure, iar producătorii declară că au filmat în 15 locuri diferite şi au avut nevoie de peste 1200 de angajaţi în echipă, care au lucrat cu 89 de actori.

Odată cu acest teaser a venit şi confirmarea că sezonul 2 va veni în acest an, dar nu avem o data exactă.