Xiaomi anunţă căştile Mi AirDots Pro 2, rival mai ieftin de AirPods cu autonomie de 14 ore

0
1815

Xiaomi a anunţat în ultimele 24 de ore pe lângă telefoane cu design futurist şi câteva accesorii interesante. Dintre acestea se remarcă Xiaomi Mi AirDots Pro 2, o pereche de căşti care pare gândită să rivalizeze cu Apple AirPods, eventual cu generaţia a doua.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Avem de-a face aici cu căşti cu design extrem de similar cu produsul Apple şi care promit o autonomie de 14 ore. Dispozitivul vine cu un preţ de doar 51 de euro şi va fi pus în vânzare pe 27 septembrie. Vine doar pe alb, inclusiv la nivelul cutiuţei speciale de transport şi încărcare. Designul este unul de tip “semi in ear”, care se potriveşte cu forma urechii şi împiedică eventuala cădere.

Căştile aduc suport Bluetooth 5.0 şi suport pentru codecul LDHC Hi-Res. Avem şi anulare a zgomotului de fond, control vocal şi microfoane duale. Xiaomi a inclus chiar şi un senzor special infraroşu, care îl ajută pe Mi AirDots Pro 2 să recunoască atunci când scoatem casca. Mai avem şi controale tactile pentru volum, iar la interiorul căştii se află drivere de 14.2 mm.

Această nouă pereche de căşti se poate conecta la terminale iOS şi Android şi fiecare cască are o greutate de doar 4.5 grame. Cutia specială cântăreşte 50 grame. Mi AirDots Pro 2 luate de sine stătătoare oferă 4 ore de playback muzical, dar cu acea cutiuţă ajung la 14 ore. Suportă încărcare via USB-C şi durează cam ora încărcarea completă.

Xiaomi a mai anunţat şi o baterie externă de 20.000 mAh, cu alimentare rapidă la 50W şi un pad de încărcare wireless la 30W.