Top 5 Aspiratoare Robot pe care le poți găsi acum la vânzare în România!

0
4501
Xiaomi Roborock S50

În ultimii ani și electrocasnicele au devenit inteligente, iar printre varietatea de astfel de produse avem și aspiratoare robot. Aceste dispozitive ce mișună prin casă sunt aliații ideali pentru cei cu un ritm de viață activ ce nu mai au la dispoziție timpul necesar pentru a se ocupa de curățenia zilnică.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Sunt considerate un ajutor indispensabil și pentru că prețurile scad și tot scad, încep să fie din ce în ce mai prezente în căminele noastre, inclusiv în România. Pentru că sunt cu siguranță multe persoane aflate în căutarea unui asemenea aspirator, ne-am decis ca astăzi să vă prezentăm un Top 5 Aspiratoare Robot ce pot fi găsite acum la vânzare pe plan local.

1. Xiaomi Roborock S50 v2

Pe primul loc în topul preferințelor utilizatorilor se află aspiratorul robot Xiaomi Roborock S50, un dispozitiv cu raport excelent preț-specificații. Asta este și cel mai cunoscut produs din segmentul său la nivel global, iar ca dotări oferă un motor de 58W (putere aspirare 2000Pa), baterie de 5200 mAh și autonomie de până la 2.5 ore.

Rezervorul de colectare are 0.42 litri și un avantaj oferit aici este acela că oferă funcții de curățare umedă sau curățare uscată. Aspiratorul poate funcționa pe suprafețe multiple, are un senzor de distanță prin laser, încărcare prin dock și conectivitate Wi-Fi prin care poate fi conectat la telefon via aplicația Mijia. Se poate programa și are protecție împotriva părului.

Prețuri:

2. Xiaomi Mi Vacuum

În situația în care aveți un buget limitat și vreți să vă axați doar pe aspirarea uscată, atunci puteți opta pentru Xiaomi Mi Vacuum ce are multe în comun cu Roborock S50. Ce lipsește este funcția de aspirare umedă și avem un motor cu putere de absorbție de 1800Pa. Aspiratorul are o capacitate de colectare de 0.42 litri, reîncărcare automată, posibilitate control din aplicație și 12 senzori pentru evitarea obstacolelor și detectarea tipului de suprafață ce trebuie curățat. Are autonomie de 150 minute.

Prețuri:

3. Samsung VR10M701HUW/GE

Samsung VR10M701HUW/GE

În topul de față își fac apariția și soluții mai accesibile precum este cazul acestui model intitulat Samsung VR10M701HUW/GE. Costă la majoritatea retailerilor sub 1.100 lei și dispune de un motor cu putere de 80W. Are autonomie de 60 minute, control digital pentru putere și nivelul de zgomot ajunge la 72 dB. Metoda de aspirare este uscată și în funcție de suprafață, aspiratorul va optimiza puterea necesară. Bifăm și prezența unui rezervor de colectare de 0.3 litri.

Prețuri: 

4. IROBOT Roomba 605

IROBOT Roomba 605

Nu uităm nici de brandul IROBOT care ne-a adus pe piață celebrele aspiratoare robot Roomba. Modelul pe care l-am ales prin prisma raportului preț-dotări în acest top este Roomba 605, aspirator cu sistem de curățare uscată ce vine echipat cu sistem iAdapt și sistem de curățare în 3 faze. Are o autonomie generoasă de 180 minute și se remarcă prin zgomotul redus de doar 60dB. De asemenea, vine cu senzori numeroși la pachet pentru detectarea tipului de suprafață și cu o stație de încărcare. Este recomandat pentru locuințele de până în 100 metri pătrați.

Prețuri:

5. Rowenta Smart Force Extreme

Avem pe listă și aspiratoare produse de către Rowenta, un exemplu fiind acest model Smart Force Extreme care se încadrează în zona de buget. Acesta vine cu 4 funcții de curățare, metodă de aspirare uscată, posibilitate programare și funcție auto-reîncărcare. Autonomia de 100 minute nu sună deloc rău, dar capacitatea rezervorului de colectare este de doar 0.25 litri.

Prețuri: