Samsung prezintă monitorul oficial pentru PUBG Europe League 2019: C27RG5

0
1046

Ştiaţi că există monitoare special gândite pentru anumite jocuri şi competiţii de eSports? Ei bine Samsung are aşa ceva în portofoliu, sub numele de C27RG5, un monitor curbat de gaming prezentat ca monitorul oficial al competiţiei PUBG Europe League 2019.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Poate cel mai popular shooter al planetei, PUBG a luat cu asalt PC-urile, consolele şi mobilele în ultimii câţiva ani. Samsung, în calitate de sponsor oficial al Ligii Europene Playerunknown’s Battlegrounds a anunţat că monitorul său C27RG5 va fi prezent la eveniment. Competiţia aceasta eSports marchează şi o premieră: primele meciuri oficiale de PUBG PEL eSports care vor fi jucate pe monitoare curbate.

C27RG5 a fost prezentat pentru prima oară la Electronic Entertainment Expo 2019 şi are multiple atuuri: rata de refresh de 240 Hz, formatul curbat şi compatibilitatea NVIDIA G-Sync. Astfel va oferi gamerilor o experienţă de joc imersivă. Oferă o curbură de 1500R, elimină timpii de aşteptare şi oferă un unghi de vizualizare larg. Oferă şi raport de contrast de 3000:1, panou curbat aliniat vertical (VA) şi un design fără margini. Diagonala este de 27 inch, iar rezoluţia Full HD, în vreme ce timpul de răspuns este de 4 ms.

PUBG Europe League este liga europeană profesionistă pentru jocul PUBG. Liga are sediul în Berlin şi reprezintă partea europeană a sezonului competiţional din 2019. A treia şi ultima fază a sezonului pune la bătaie 16 dintre cele mai mari echipe din lume. Premiul total este în valoare de 350.000 de dolari, iar meciurile oficiale se vor juca de vineri până duminică, între orele 18:00 şi 21:00, iar finala din faza 3 are loc pe 6 octombrie. Finala de promovare are loc pe 20 octombrie.