Tinder mută întâlnirile romantice online, cu o funcţie de video dating

0
2187

În această perioadă de pandemie şi izolare multe lucruri s-au schimbat inclusiv modul în care oamenii îşi desfăşoară viaţa sentimentală. Conceptul de dating a fost alterat şi tinde spre zero, iar Tinder a cunoscut un picaj de utilizare. Ca urmare aplicaţia de matrimoniale se adaptează şi va lansa o funcţie de video dating în perioada următoare.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Tinder este cea mai mare aplicaţie de dating de pe glob, dar ce rost are să găseşti Match-ul perfect, dacă nu poţi să te vezi cu ea sau să mergi cu ea la un restaurant sau bar sau chiar parc sau cinema? Chiar şi cu mersul la ea acasă sau la tine e o problemă, fără declaraţie pe proprie răspundere… Match Group, compania mamă Tinder a anunţat că pregăteşte o nouă funcţie adaptată situaţiei globale actuale. Serviciul are milioane de utilizatori, iar apelurile video reprezintă o soluţie, dar pot fi şi abuzate dacă nu sunt reglementate.

Hartuirea şi abuzul pot apărea de oriunde şi ştim asta după milioane de dick pics nesolicitate trimise prin servicii de chat în toată lumea. Se pare că Tinder ar fi creat un sistem care detectează automat imaginile nepotrivite sau ar putea apela la o terţă parte. Tinder afirmă că a observat o creştere a numărului de swipe-uri date în fiecare zi. Publicul feminin de sub 30 de ani a crescut numărul de swipe-uri cu 37%, asta cel puţin în aprilie faţă de februarie 2020.

Numărul mediu de mesaje zilnice trimise prin serviciile companiei, inclusiv Match.com, Hinge şi OkCupid a crescut cu 27% în aprilie faţă de februarie. Pentru utilizatorii cu vârste sub 30 de ani numărul a crescut cu 35%. A scăzut şi numărul de utilizatori cu plată Tinder din martie faţă de februarie, dar cifrele au fost mai mari decât în aceeaşi perioadă din anul trecut. Tinder vrea să elimine şi fenomenul de catfishing, adică atunci cineva se preface că e altcineva.

Dacă cineva îţi refuza un apel video înainte de un date, e clar că e un semnal de alarmă… sau e doar o persoană foarte timidă.