Meizu prezintă căştile HD60 cu anulare activă a zgomotului de fond de la Sony

0
1535

După Huawei şi Xiaomi, acum şi Meizu intră pe piaţa căştilor high end cu anulare a zgomotului de fond. Cel mai nou model de acest tip este Meizu HD60 ANC, care a fost prezentat odată cu telefoanele Meizu 17 pe 8 mai. Avem de-a face cu o pereche de căşti over the ear care vine cu anulare activă a zgomotului de fond şi împrumută tehnologia de la Sony.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Meizu HD60 este un produs certificat Hi-Res, oferind acustică de înaltă calitate. Se conectează la dispozitive prin Bluetooth 5.0, dar oferă şi suport AptX. Există şi conexiune analogică pe cablu, pentru cei care vor să folosească un jack de 3.5 mm. Anularea zgomotului de fond este implementată cu ajutorul a două cipuri, un Sony CDX3775, care se ocupă de partea de anulare activă a zgomtotului de fond, dar şi un cip Qualcomm care se ocupă cu reducerea zgomotului de fond în timpul apelurilor.

Ambele folosesc două microfoane de pe căşti pentru a opera şi avem şi un Ambient Mode, care se poate activa sau dezactiva din cască dreaptă. Meizu nu s-a zgârcit la calitatea materialelor, folosind piele premium la exteriorul cupelor şi o structură de bază metalică. Interiorul benzii căştilor este realizat din material textil moale şi care “respiră”. Totul vine pe negru sau portocaliu, pentru cine vrea culoare. Căştile au baterie de 500 mAh, care oferă 25 de ore de ascultate şi suportă încărcare rapidă prin port USB-C.

Un cablu USB-C şi un cablu de 2.5 mm la 3.5 mm sunt oferite în cutie. Meizu HD60 ANC va fi disponibil în China începând cu 11 mai la preţul de 145 de euro.