Huawei pregăteşte un laptop cu procezor AMD Ryzen 7 4800H; Ar putea fi un model Honor MagicBook

0
1772

Huawei a făcut o echipă bună cu AMD atunci când a lansat noile laptopuri MateBook D, iar acum pregăteşte şi alte modele cu CPU Ryzen. Au apărut scăpări despre un laptop Huawei, care ar avea la bord un procesor AMD Ryzen 7 4800H. Ar putea fi un nou model Honor MagicBook, conform scăpărilor.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Ramura Honor are un eveniment programat pentru data de 18 mai, cu două zile înainte de lansarea lui Honor X10. Se zvoneşte că atunci va prezenta laptopuri, tablete, routere, smart TV-uri şi multe altele. Sursa care a scăpat detaliile despre noul laptop menţionează noul CPU AMD Ryzen 7 4800H, alături de 16 GB RAM DDR4, dar şi un SSD NVMe Western Digigal PTC SN720. Nu avem detalii despre GPU dedicat, dar nu pare să fie cazul de aşa ceva. Vom avea totuşi o soluţie integrată Radeon RX Vega, decentă pentru taskuri minore de editare şi gaming la nivel casual.

Preşedintele Honor George Zhao a oferit recent şi un teaser despre un laptop Honor MagicBook cu procesor Intel Core Gen 10 la bord, deci e posibil să avem şi variante Intel şi variante AMD la evenimentul de pe 18 mai. Honor a făcut o alegere inspiraţia prin acest AMD Ryzen 4800H, pentru că vine cu APU Renoir care a obţinut rezultate foarte bune la testele de performanţă realizate până acum. Va fi un laptop excelent pentru sarcini Office şi ar ajunge până la 3400 MB/s la viteza de citire mulţumită unui SSD NVMe precum cel de mai sus.

Aşteptăm şi un corp metalic şi ecran cu muchii subţiri. Similaritatea cu designul de MacBook pare inevitabilă.