The Book of Boba Fett, spinoff-ul Mandalorian are premiera pe 29 decembrie pe Disney+

0
1096
Boba Fett

Fanii universului Star Wars vor avea un final de an 2021 apoteotic, asta pentru că pe 29 decembrie vine premiera serialului The Book of Boba Fett. Acesta este un spin-off Mandalorian și va debuta pe platforma Disney+. Momentan serviciul nu este disponibil la noi dar există alternativa accesării cu VPN.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest nou serial (alertă spoiler Mandalorian) urmează povestea lui Boba și a aliatului său mercenar Fennec Shand. Acțiunea începe imediat după finalul sezonului 2 din Mandalorian.

Boba Fett

Cei doi se întorc pe Tatooine și revendică fostul teritoriu al lui Jabba Hutt. În acest roluri vom vedea actorii Temeura Morrison și Ming-Na Wen. Vor exista și aceeași producători din serialul anterior la cârma acestui proiect, printre care Jon Favreau, Kathleen Keenedy și Robert Rodriguez.

The Book of Boba Fett le va oferi fanilor Star Wars un final de an spectaculos, în așteptarea următorului sezon din Mandalorian. Acesta din urmă va sosi abia după Boba Fett. În altă ordine de idei țin să vă amintesc că un alt spin-off numit Obi-Wan Kenobi era în pregătire, filmările fiind aparent finalizate în urmă cu doar câteva zile.

Pe viitor fanii Star Wars se vor bucura și de alte producții precum A droid story, Star Wars: Visions, The Bad Batch, The Acolyte sau Andor. Sunt și planuri pentru serialele Lando, Rangers of the New Republic, Ahsoka și filmele Taika Waititi, Rogue Squadron.