Obi-Wan Kenobi – spinoff-ul Star Wars are platoul de filmare fotografiat și naște controverse

0
1149

Astăzi abordăm și un subiect din lumea Star Wars, mai precis cel referitor la spinoff-ul numit Obi-Wan Kenobi. Pe fondul informațiilor ce spun că filmarea acestui show televizat ar urma să înceapă în martie, apar iată fotografii ale panoului de filmare. Sursele care au postat imaginile de față susțin că decorul este pregătit pentru filmarea serialului Obi-Wan Kenobi, dar există și ceva controverse.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aflăm că fanii se mai contrazic în online pe seama acestor fotografii ce prezintă un platou de filmare ridicat în Little Marlow, Buckinghamshire. Unii spun că elementele de decor ar semăna cu Tatooine datorită acelui nisip de culoare specifică planetei și a așezării de tip sătuleț. Asta ar sugera că avem într-adevăr de-a face cu serialul Obi-Wan Kenobi, care va începe și sfârși pe Tatooine.

Obi-Wan Kenobi

Pe de altă parte avem fanii care spun că de fapt aici privim asupra platoului de filmare pentru serialul Andor. Se remarcă elemente de decor similare cu cele văzute în teaser-ul video anterior lansat pentru Andor. Acest material video poate fi văzut mai jos. Avem și imaginea de mai sus în care ne sunt reprezentate vizual acele similarități de care vă spuneam.

Nu știm exact cum stau lucrurile de fapt. Mai mult de atât aflăm că localnicii din Little Marlow, Buckinghamshire se revoltă din cauza ridicării acestui platou de filmare. Obișnuiți cu liniștea de la țară, acum aceștia vor avea de înfruntat trafic, aglomerație. Sunt nemulțumiți, asta cu toate că vor fi create și locuri de muncă. Așteptăm o lămurire din partea Disney și vă reamintim că pe finalul anului trecut au fost anunțate 9 noi seriale Star Wars dar și un film așteptate să debuteze în următorul deceniu.

Printre acestea se numără și titlurile de mai sus Andor și Obi-Wan Kenobi. Acest din urmă show TV va marca revenirea lui Ewan McGregor la două decenii de la prestația oficială. Apare pe listă și serialul Taika Waititi, Ahsoka, Lando dar și The Acolyte.