Sony anunță noi căști din seria Extra Bass; Debutează modelul WH-XB910N cu design over-ear și căștile wireless in-ear WF-C500

0
811
Sony anunță noi căști din seria Extra Bass; Debutează modelul WH-XB910N cu design over-ear și căștile wireless in-ear WF-C500

Sony este o altă companie apreciată care activează pe piața dispozitivelor audio. În ultima zi a lunii septembrie aflăm prin intermediul Mobilissimo.ro că au debutat două noi modele din seria Extra Bass. Pe listă se află un model over-ear – WH-XB910N, dar și căștile cu design in-ear WF-C500. Detalii despre noile dispozitive avem mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Sony WH-XB910N

Noua pereche de căști wireless face parte din seria Extra Bass. Potrivit Sony, ele au fost concepute pentru a oferi un sunet de calitate și bas puternic. Au parte de funcție de anulare a zgomotului de fundal (ANC), dar și suport AA, LDAC și funcție Adaptive Sound Control. Astfel, nivelul ANC se poate ajusta în funcție de mediul înconjurător.

Controlul se realizează prin gesturi, suportă Google Assistant, dar și Alexa și sosește cu suport Android Fast Pair și Windows Swift Pair. Astfel, ele se conectează facil atât la smartphone-uri cu Android, cât și la PC-uri. Autonomia promisă aici este de 30 de ore, iar ele se pot și plia pentru a fi ușor de transportat. Vin pe albastru sau negru, iar prețul de vânzare recomandat este de 179 de euro.

Sony WF-C500

Tot azi a debutat și o nouă pereche de căști cu design in-ear mai accesibilă. Au parte de certificare IPX4 pentru rezistență la apă, iar autonomia ajunge până la 10 ore. Vin cu suport Android Fast Pair și WIndows Swift Pair, iar cutiuța de transport urcă autonomia la 20 de ore. Ele au drivere de 5.8 mm, iar alimentarea se realizează prin USB-C în aproximativ două ore și jumătate.

Nu avem funcție ANC aici, iar căștile permit reglarea volumului prin gesturi. Sosesc pe nuanțe precum portocaliu, verde, alb și negru, iar prețul lor este de 89 de lire. Potrivit Sony, noile căști vor fi disponibile spre achiziționare începând din luna octombrie.