The Mandalorian Sezonul 2 primește un teaser proaspăt înaintea lansării de pe 30 octombrie

0
2564

Printre cele mai de succes seriale lansate anul trecut îl avem și pe The Mandalorian, serie care se pregătește pentru sezonul 2. Inițial difuzat la data de 12 noiembrie 2019 în rețeaua Disney+, serialul live-action Star Wars tocmai ce a primit un teaser proaspăt. Acesta vine în pragul lansării noului sezon și îl vedem mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest teaser ne oferă un preview pentru ce se va întâmpla în continuare. Seria după cum bine știți este creată de Jon Favreau și îl are în rol principal pe Pedro Pascal drept Din Djarin, Mandalorianul titular. Serialul are loc la câțiva ani distanță de la căderea Imperiului și înainte de apariția Primului Ordin.

The Mandalorian

Premiza de bază este aceea că după înfrângerea Impersiunului în Return of the Jedi, era o perioadă haotică și de anarhie în timp ce guvernul se zbătea să se ridice de sub “dărâmături”. Există și vânător de recompense pus pe urmele lui Pascal, un pistolar singuratic.

Primul sezon a primit 15 nominalizări Emmy și acum vedem teaserul pentru sezonul cu numărul 2. Gina Carano, Carl Weathers și Giancarlo Esposito se întorc pentru această continuare. Avem și noi actori precum Rosario Dawson în rolul lui Ahsoka Tano. În noul sezon se continuă călătoria Mandalorianului și a Copilului care vor avea de înfruntat inamici și crea alianțe în parcursul lor prin galaxie.

Ce aflăm din noul teaser este că Djarin vrea să localizeze și alți Mandalorieni care să-l ghideze în quest-ul său. The Mandalorian Sezonul 2 va debuta pe data de 30 octombrie pe Disney+. În România lansarea acestui serviciu încă se lasă așteptată și avem o pagină de preînregistrare aici.