TCL a lansat trei noi perechi de căști in-ear wireless accesibile; Modelul ACTV500 aduce 33 de ore de autonomie

0
599
TCL
TCL a lansat trei noi perechi de căști in-ear wireless accesibile; Modelul ACTV500 aduce 33 de ore de autonomie

TCL este o companie cunoscută pentru Smart TV-urile sale și mai nou a intrat și pe piața smartphone-urilor. Producătorul a mai lansat în trecut o pereche de căști wireless, însă în 2021 aduce trei noi modele. Acestea au prețuri accesibile, autonomie generoasă și promit un sunet calitivativ. Avem detalii despre acestea mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noile modele sunt TCL MoveAudio S150, MoveAudio S200 și ACTV500. Acestea au debutat momentan în India și pornesc de la un preț estimativ de 110 lei. Cel mai scump model, ACTV500, ajunge la un preț de aproximativ 250 de lei.

MoveAudio S150

Modelul S150 este cel mai accesibil din noua serie de căști de la TCL (aproximativ 110 lei). Acestea sosesc doar pe alb și adoptă un design în stilul AirPods Air. Aduc drivere de 13 mm și control prin gesturi tactile. Dispun de Bluetooth 5.0 și rezistă la 3.5 ore de playback muzical continuu. Alături de carcasa de încărcare obținem 20 de ore de playback. De asemenea, MoveAudio S150 aduc și certificare IPX4 pentru rezistența la praf și stropi de apă.

MoveAudio S200

Acest model este similar cu MoveAudio S150. Driverele sunt tot de 13 mm, designul rămâne neschimbat, doar că dispune de anularea zgomotelor de fundal printr-un sistem cu două microfoane. Latență este de 120ms, iar TCL susține că nu există lag în timpul gamingului sau streaming-ului. Alături de carcasă, acestea oferă o autonomie de până la 23 de ore. O singură încărcare a căștilor asigură 3.5 ore de playback audio continuu. De asemenea, există și un senzor care detectează momentul când sunt scoase din urechi și va pune pauză melodiei ascultate. Avem control tactil, certificare IPX4 și sosesc dpe alb, negru sau albastru. Prețul lor este de aproximativ 220 de lei.

TCL ACTV500

Compania afirmă că acest model este dedicat sportivilor. Are certificare IPX5 pentru rezistență la apă și praf și drivere de 6 mm. De asemenea, TCL a inclus aici același sistem de anulare a zgomotului de fundal regăsit pe MoveAudio S200, printr-un sistem de două microfoane. Căștile oferă doar două ore de playback muzical continuu, însă alături de carcasă, acestea ajung la 33 de ore de autonomie. De asemenea, acestea au un design ușor schimbat și adoptă o nouă nuanță dual-tone. Prețul pentru acest model este de aproximativ 250 de lei.

Momentan noile căști TCL au debutat în India. Având în vedere că modelul de anul trecut a ajuns și pe plan local, acestea ar urma să ajungă și în alte regiuni în viitor.