Synology a lansat DS1621+, un NAS cu 6 bay-uri și procesor AMD Ryzen

0
1071
Synology DS1621+
Synology a lansat DS1621+, un NAS cu 6 bay-uri și procesor AMD Ryzen

Synology a anunțat primul său NAS echipat cu procesor AMD Ryzen. DS1621+ este axat pe performanță, prin cele 6 bay-uri disponibile și este dedicat creatorilor de conținut și mediului business.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Avem de-a face cu unul dintre cele mai puternice modele ale seriei plus. Acesta oferă o viteză de scriere secvențială de până la 1.1 GB/s, cu 75% mai mare decât generația anterioară DS1618+. Noul NAS integrează acum un procesor quad-core AMD Ryzen V1500B tactat la 2.2 GHz, ajutat de 4GB RAM DDR4. Astfel, reușește să livreze de două ori mai multă performanță față de generația anterioară echipată cu CPU Intel Atom C3538.

Hewitt Lee, Director of Synology Product Management Group, a declarat; În această perioadă, mai mult ca oricând, clienții noștri se bazează pe soluțiile Synology pentru a stoca și utiliza date esențiale, atât pentru uz personal, cât şi în interes de serviciu.”

DS1621+ vine echipat cu două sloturi M.2 2280, ceea ce permite instalarea de SSD-uri NVMe. Astfel, memoria cache va fi stocată pe unități foarte rapide, capabile să livreze o performanță mai mare pentru datele accesate frecvent. De asemenea, noul NAS permite și instalarea unei plăci de rețea 10GbE.

Stocare și protecție

Avem aici sistemul de operare DMS, care oferă mai multe soluții de back-up și restaurare a datelor. Astfel, Synology Hyper Backup, permite backup-ul eficient în cloud, pe baza unui program prestabilit.

DS1621+ integrează și funcția Active Backup, soluție pentru business-uri, care permite centralizarea backup-ului din mai multe surse sau dintr-o rețea externă. Toate datele sunt adunate într-un singur loc de unde pot fi accesate și gestionate corespunzător.

Gestionarea datelor

Nu avem de-a face doar cu medii simple de stocare, soluțiile Synology formând un ecosistem alături de aplicațiile și funcțiie din DMS. Posibilitățile de gestionare a datelor sunt nelimitate.

Synology Drive permite controlul deplin asupra sistemului NAS, transformându-l într-un cloud privat fără taxe recurente. Acesta poate fi accesat de pe telefonului mobil, desktop, browser sau poate fi rulat direct pe NAS.

Totodată, avem aici și aplicația Moments, care pe baza unor algoritmi de învățare automată gestionează eficient întreaga colecție de fotografii și videoclipuri. Această soluție ne permite să ne grupăm fotografiile după locație, după persoanele din fotografie sau după subiecte.

Disponibilitate

Synology DS1621+ este disponibil acum prin intermediul ITgalaxy.