FIFA 21 primește o ediție specială pentru consolele de nouă generație PlayStation 5 și Xbox Series S/X

0
1165
FIFA 21

Un comunicat de presă proaspăt sosit în inbox-ul nostru ne aduce astăzi detalii despre o nouă lansare Electronics Arts. Este vorba despre lansarea FIFA 21 în ediție specială pentru consolele de nouă generație PlayStation 5 și Xbox Series X/S. Se va lansa pe 4 decembrie și descoperim ce aduc nou în rândurile de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În primul rând EA spune că grație puterii consolelor de nouă generație și a motorului Frostbite, vom avea parte de timpi de încărcare fulgerători. Vom avea și îmbunătățiri la nivel de grafică, sunet și animații ale jucătorilor. De asemenea, avem și medii de fotbal super-realiste pentru o experiență autentică de meci.

FIFA 21

Descoperim faptul că grafica și sunetele din FIFA 21 sunt recreate pentru consolele de nouă generație, cu noua gameră EA Sports GameCam. Aceasta din urmă este inspirată de aspectul celor mai avansate transmisiuni de fotbal, coroborat cu LiveLight Rendering. Cel din urmă este un sistem de iluminare diferit care îmbunătățește fiecare aspect al experienței de pe teren.

FIFA 21

Avem și mii de scandări autentice capturate în exclusivitate de la cele mai mari competiții din lume. Aici includem Premier League, La Liga și Bundesliga. În FIFA 21 ne putem bucura și de un fizic mai bine definit al jucătorilor. Avem și noi elemente cinematice precum autobuzele echipelor care sosesc înainte de startul meciului.

De asemenea, grație noului controller PS5 DualSense, vom putea simți impactul loviturilor, paselor și atacurilor. Dacă ai achiziționat deja FIFA 21 pentru Xbox One sau PlayStation 4 poți obține versiunea gratuită a jocului pentru Xbox Series S/X sau PS5 începând din 4 decembrie.

Preț FIFA 21 PS5/Xbox Series S/X:

Cei care vor să joace doar pe consolele de nouă generație există opțiunea de a cumpăra ediții independente de FIFA 21. Se găsesc pe Xbox Series X/S și PlayStation 5 pentru 69,99 dolari. Acestea încă nu au fost listate pe plan local dar le veți găsi în oferta Altex.ro!