Sygic are acum funcţie de trafic în timp real în România

0
1870

Sygic îşi continuă update-urile, care îi sporesc funcţionalitatea, de această dată primind o funcţie de trafic în timp real pentru ţara noastră. Aceasta soseşte după ce la finalul lunii iunie aceeaşi aplicaţie primise o integrare cu funcţie de realitate augmentată.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Softul are 200 de milioane de utilizatori la nivel global, care s-au putut bucura de avantajele augmented reality. Cât despre ţara noastră, Sygic afişează acum date în timp real despre trafic. Veţi putea astfel să vă calculaţi un traseu optim pe baza situaţiei din trafic. Cel mai bun şi mai rapid traseu către destinaţie va fi optimizat în vreme ce conduceţi.

Sunt sigur că aţi auzit vestea proastă şi anume că Bucureştiul are cele mai mari ambuteiaje din Europa, conform unui raport TomTom. Cetăţenii au pierdut aproximativ 1 oră pe zi în ambuteiaje anul trecut. Sygic ajută cu această problemă, permiţându-le şoferilor români să petreacă mai puţin timp pe drum. Sygic GPS Navigation oferă informaţii despre trafic, folosind tehnologie TomTom Traffic şi colectând date de la peste 400 de milioane de şoferi.

Datele sunt actualizate o dată la 2 minute, aşa că utilizatorii ştiu mereu unde este trafic şi cât de mult durează până ajung la destinaţia finală. Mulţumită unui algoritm sofisticat aplicaţia găseşte cele mai bune metode de a evita ambuteiajul, apelând la trasee mai rapide. Aveţi acces acum la cele mai noi funcţii descărcând Sygic pentru iOS sau Android, gratuit.