Aplicația Sygic primește de astăzi integrare cu funcția de realitate augumentată; vine pe iOS și Android

3
3348

O soluție software foarte populară de navigare GPS este și Sygic, aplicație care primește astăzi o funcție de realitate augumentată. Astfel, mai bine de 200 milioane de utilizatori se vor putea bucura de o experiență de navigație rutieră îmbunătățită grație tehnologiei AR.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Funcția este posibilă prin utilizarea GPS-ului și a camerei foto de pe smartphone pentru a crea un sistem de navigație cu realitate augumentată. Tocmai datorită acestei integrări șoferii nu vor mai trebui să urmărească o hartă pe telefon, ei fiind ghidați de o cale virtuală afișată ca previzualizare a camerei smartphone-ului.

Sygic

Putem spune că avem un soi de Google Street View într-o versiune proprie Sygic, funcție intuitivă care oferă totodată și mai multă siguranță decât aplicațiile de navigație obișnuite. Se oferă și certitudinea că șoferii nu vor rata nimic important de pe drum, deoarece previzualizarea în timp real a camerei permite verificarea condițiilor pe ecran fără ca acest lucru să afecteze siguranța condusului.

Astfel, funcția AR nu este doar intuitivă, ci oferă, totodată, mai multă siguranță decât aplicațiile de navigație obișnuite. Conducătorii auto pot avea certitudinea că nu vor rata nimic important de pe drum sau autostradă, deoarece previzualizarea în timp real a camerei le permite să verifice condițiile pe ecran fără ca acest lucru să afecteze siguranța condusului.

Suntem informați că această funcție numită Real View Navigation este disponibilă pentru toți utilizatorii de Android și iOS ca achiziție în aplicație la suma de 9.99 euro. Mai jos aveți și link-uri de unde puteți descărca software-ul!