Xiaomi lansează un nou proiector laser ultra short throw cu Android la bord; Preţul este atractiv

0
2283

Proiectoarele short throw ajung uneori să coste cât o maşină, dar Xiaomi subminează segmentul cu o ofertă mai accesibilă. E vorba despre un model ultra short throw laser cu preţ de 1300 de dolari şi cu Android la bord.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest proiector se poate plasa la 5 cm, până la 20 cm distanţă de un perete pe care realizează proiecţia. Diagonala imaginii poate ajunge până la 150 de inch şi rezoluţia este Full HD. Având în vedere că un proiector Sony similar, dar cu rezoluţie mai mică are preţ de 1000 de euro, eu zic că nu stăm rău deloc. Xiaomi Laser Projector este numele acestui produs şi are la bază tehnologia DLP de la Texas Instruments.

E vorba despre o sursă de iluminare ALPD 3.0, care oferă luminozitate de 5000 de lumens şi contrast de 3000:1. Acoperirea culorilor este de 85% NTSC, iar lampa ajunge până la 25.000 ore de funcţionare. Nu stă rău proiectorul nici la conectivitate, cu 3 porturi HDMI şi avem ca OS Android cu MIUI TV aplicat peste. Alte dotări includ un procesor quad core Cortex A53, două difuzoare tweeter şi două woofer.

Poate oferi output spre un amplificator şi vine şi cu WiFi şi Ethernet. Designul este unul angular şi primim şi acustică Dolby Audio.