Dell lansează un proiector laser 4K short throw la preţ de 6000 de dolari

1
1417

Cine vrea mai mult decât proiectorul clasic de la muncă, pe care vede prezentări şi spreadsheeturi, poate opta pentru noul Dell Advanced 4K Laser Projector (S718QL). E vorba despre un proiector laser 4K cu preţ echivalent cu al unei maşini.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Costă 6000 de dolari, dar face parte din gama ultra high end de proiectoare. Avantajul unui proiector short throw e că nu e nevoie să îl plasaţi la o distanţă mare de perete. De obicei în cazul proiectării unei imagini cu diagonală de 100 inch e nevoie să plasaţi proiectorul la o distanţă între 100 şi 160 de inch faţă de perete. Advanced Projector S2718QL e destinat zonei educaţionale şi firmelor mari, oferind proiecţii 4K HDR.

Suportă luminozitate 5k, ceea ce înseamnă că e capabil să proiecteze o imagine foarte luminoasă cu suport Full HDR în orice mediu, chiar şi unul cu soare. Stă bine şi la capitolul culori, suportând 97% din gamă de culori sRGB şi REC709. Oferă 5000 de ANS lumens şi un contrast ratio de 1300:1. Acel “short throw” menţionat mai sus îi permite să proiecteze o diagonală de până la 130 de inch de la doar câţiva centimetri distanţă.

Lampa sa ar trebui să ofere 20.000 de ore de funcţionare şi acest model nu are nevoie de PC pentru a opera. Putem conecta la el drive-uri externe via USB şi chiar face streaming via WiFi, conectând până la 4 surse de content. Suportă şi Bluetooth audio, pentru a conecta difuzoare externe. Evident are şi porturi HDMI 2.0 şi HDCP 2.2. Va fi disponibil din iulie.