Următorul Tesla Roadster ar putea atinge suta în sub 2 secunde

1
1026

Chiar dacă un automobil electric nu “toarce” precum unul pe benzină, asta nu înseamnă că nu e capabil de performanţe uriaşe. Spre exemplu Tesla Model S cu Ludicrous Mode activat poate atinge suta de km/h în sub 3 secunde. Pe viitor totuşi firma lui Elon Musk vrea să scadă chiar sub 2 secunde.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Următorul Tesla Roadster va fi modelul capabil de aşa o performanţă, dar mai avem ceva de aşteptat. Deocamdată firma lui Elon e ocupată cu Tesla Model 3 şi apoi cu Model Y. De abia după se va axa pe noul Roadster şi poate nici atunci, pentru că lucrează la un pickup între timp şi la un camion semi. Într-un tweet recent Elon Musk ar fi declarat simplu că “ar fi o ţintă interesantă” atingerea a 100 km/h în sub 2 secunde.

Vă reamintesc că Ludicrous Mode a debutat pe Tesla Model S, iar Maximum Plaid Mode (un mod ultra puternic de rulare) ar fi rezervat pentru viitorul Roadster. Primul Roadster de la Tesla a venit cu destul de multă vreme în urmă şi avea şi multe probleme şi buguri. Designul său era totuşi fabulos, stârnind pasiunea multor persoane, care nu erau interesate de automobile electrice până atunci.

De această dată a evoluat şi tehnologia şi vom vedea o adevărată bestie, probabil gata să provoace şi un Bugatti la duel.