Fender aduce designul său iconic de amplificatoare pe difuzoare Bluetooth ce încap în buzunar

0
902

Fender este unul dintre cei mai respectaţi producători de echipamente muzicale, în frunte cu chitare şi amplificatoare. Au început să activeze mai nou şi în alte zone, lansând în această săptămână difuzoarele Bluetooth Newport şi Monterey. Primul este atât de compact, încât încape în buzunar.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Evident designul este inspirat de amplificatoarele Fender, după cum puteţi vedea de altfel în imagini. Ambele modele au butoane de volum rotative, precum cele de la amp-uri. Grilele metalice frontale sunt trademark pentru celelalte produse ale companiei. Ni se promite o calitate audio deosebită şi o redare a muzicii digitale fără cusur. Fender Monterey este modelul mai mare, care vine cu două woofere de 5.12 inch şi două tweetere de 1 inch.

Are output de 120 Watt şi necesită alimentare de la priză. Costă 349.99 dolari, iar trecând la Newport, acesta este cu adevărat un difuzor Bluetooth compact, pe baterii de această dată. Are o autonomie de 12 ore şi oferă două drivere full range şi un tweeter, pentru un total de 30 Watts. O veste bună e că include şi un microfon, deci puteţi prelua apeluri telefonice.

Preţul este de 199.99 dolari, adică destul de piperat. Plătiţi pentru brand la urma urmei. Ambele difuzoare oferă suport pentru codecuri audio aptX şi AAC şi au butoane de volum analogice. Conectorii oferiţi sunt RCA şi 3.5 mm, iar incintele sunt fabricate din lemn.