Super monitorul curbat QLED HDR Samsung CHG90 e prezentat în acţiune, cu gaming la pachet (Video)

0
2410

Săptămâna trecută Samsung a prezentat super monitoare curbate cu tehnologie QLED dar şi suport HDR. E vorba despre Samsung CHG90, pe care imaginile de presă îl făceau să pară uimitor, dar noi aşteptam să vedem şi cum arată acest produs în realitate. Din fericire a apărut clipul de mai jos pentru a ne lămuri.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest video hands on ne prezintă un panou ultra wide, pe care putem încadra foarte uşor două desktopuri şi pe care spaţiul de gaming e gigantic. Spreadsheeturile din Excel sunt imense, iar panoul QLED are avantajul luminozităţii crescute, al contrastului mai bun şi culorilor mai realiste. Mass Effect Andromeda e prezentat pe noile monitoare şi nivelul de detalii e uimitor.

Shooterele primesc acum extra unghi de vizualizare, nefiind nevoie să ne tot întoarcem obsesiv dreapta-stânga pentru a căuta inamicii. Monitorul vine şi cu tehnologie Freesync 2, care necesită cele mai noi şi puternice placi grafice AMD. Samsung CHG90 vine cu rata de refresh de 140 Hz, asigurând frame rate ridicat şi un timp de răspuns excelent de 1 ms.

Monitorul curbat de 49 inch costă 1499 dolari la precomanda şi oferă o rezoluţie de 3840 x 1080 pixeli, plus aspect 32:9. Există şi modelul Samsung CHG70, cu versiuni de 32 inch la preţul de 699 dolari şi cu rezoluţie Quad HD.