Amazon Echo Sub

Dacă vă aflați în căutarea unor noi produse pentru casa voastră inteligentă și vreți ca Amazon Alexa să fie asistentul virtual care să le controleze pe toate, atunci aflați că gigantul din retail pregătește introducerea unor noi dispozitive pe piață: subwoofer wireless Amazon Echo Sub și priza Smart Plug.

Publicitate

Primul produs de aici și anume Amazon Echo Sub este un subwoofer wireless care va adăuga o putere de 100W bass pentru un setup de boxe Echo sau Echo Plus, setup ce poate fi compus fie dintr-una sau două boxe de acest tip. Prețul este de aproximativ 99 dolari și aflăm că livrările încep din 11 octombrie.

Cât despre Amazon Smart Plug, aceasta este o priză inteligentă pe care o vom putea controla de oriunde și oricând pentru a opri alimentarea cu energie. Prețul este de 125 dolari ceea ce este cam scump pentru o priză, dar aparent vom avea aici parte de control via Alexa.

Nu este necesar un Hub central pentru a achiziționa un astfel de dispozitiv și el se poate dovedi util în multe scenarii precum pornirea aparatului de făcut cafea dimineața înainte de a vă da jos din pat.