MMD lansează Philips 328P6VUBREB, monitorul pentru profesionişti, cu rezoluţie 4K

0
980

MMD a anunţat în această săptămână lansarea unui monitor pentru profesionişti, Philips 328P6VUBREB. Vine cu rezoluţie 4K şi un panou precis UltraClear, ce asigură culori cât mai realiste. Avem detalii despre acest nou monitor mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

MMD este partener licenţiat al monitoarelor Philips în România şi aduce pe piaţa locală un monitor Philips 328P6VUBREB, care oferă suport High Dynamic Range 600 şi conectivitate USB 3.1 pentru transfer de date mai rapid. Avem şi conectivitate Ethernet RJ-45 şi moduri precum LowBlue Mode, MultiView sau SmartErgoBase. Acest display este propus pentru graficieni, fotografi, editori şi arhitecţi, dar şi pentru programatori.

E vorba despre acele meserii în care redarea corectă a culorilor este vitală. Philips 328P6VUBREB ajunge în magazine în noiembrie şi vine cu un sistem de andocare USB Type-C pentru o mai bună ordonare a cablurilor. Astfel periferice precum tastatura, mouse-ul şi cablurile Ethernet pot fi conectate la staţia de andocare cu uşurinţă şi se va elimina dezordinea de pe birou. Pe lângă paleta bogată de culori, avem parte şi de procesare internă de 12 biţi.

Setarea Philips LowBlue Mode va permite protejarea ochilor utilizatorilor de efectele luminii albastre de undă scurtă. Preţul acestui produs este de 2939 lei.