PlayStation Classic este o consolă în miniatură de la Sony, care debutează pe 3 decembrie

0
1581

Consola clasică PSX din anii 90, primul PlayStation este readus la viaţa prin intermediul lui PlayStation Classic. Acest dispozitiv de gaming a fost anunţat astăzi şi urmează să debuteze în magazine pe 3 decembrie la preţul recomandat de 99.99 de euro.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

După cum vedeţi consola are acelaşi look ca modelul original, doar că este mai mică. Vine cu 20 de jocuri originale la pachet şi va fi disponibilă în Europa, Japonia şi America de Nord. Primul PlayStation debuta în 1994 în Japonia, tot pe 3 decembrie, inaugurând tehnologii precum randarea 3DCG. Promova şi adoptarea CD-ROM-ului pe consolele de gaming şi avea un impact semnificativ asupra industriei de gaming din anii ’90 şi până azi.

Designul acestui produs aduce cu cel al unui PlayStation clasic, inclusiv la nivel de layout al butoanelor, dar şi la controller şi exterior. Totuşi este un device mai mic, cu 45% mai mic decât consola originală şi cu un volum cu 80% mai mic. PlayStation Classic va include 20 de jocuri originale PlayStation, printre care şi Final Fantasy VII, Jumping Flash, Ridge Racer Type 4, Tekken 3 sau Wild Arms.

Vine cu cablu HDMI pentru conectarea la TV sau monitor extern, dar şi cablu USB pentru conectarea la un adaptor pentru alimentare. Vă veţi putea juca şi cu prietenii, de vreme ce două controllere sunt incluse în pachet.

Consola scoate grafică 720p şi 480p şi cântăreşte doar 170 de grame, adică aproximativ cât un smartphone.