Huawei Mate 20 Pro apare în fotografii cu muchii curbate, însoţit de noi căşti în stil AirPods

0
1208

Continuă scăpările legate de Huawei Mate 20 Pro, de această dată cu câteva imagini ce arată cât se poate de oficial. De această dată vedem şi accesorii, precum o pereche de căşti ce aminteşte de Apple AirPods. Trebuie spus că Huawei avea nişte căşti în stil AirPods anunţate cu câteva luni în urmă şi acum ar veni şi varianta 2.0.

Publicitate

Terminalul va fi flagshipul de toamnă al acelor de la Huawei şi vine cu procesor Kirin 980 şi până la 8 GB RAM. Ar trebui să fie anunţat pe data de 16 octombrie, împreună cu Mate 20 şi ar urma să etaleze un nou design pentru cameră, în formă de pătrat. Toate aceste imagini noi vin de la celebrul zvonac Roland Quandt, o sursă cât se poate de credibilă.

De această dată vedem mai clar muchiile curbate ale ecranului faţă de scăpările de până acum. Ar fi un ecran uriaş de 6.9 inch, uşor curbat pe margini. Există şi o mică bărbie pe care apare logo-ul Huawei. Sus găsim celebrul “breton”, care găzduieşte sistemul de autentificare facială 3D (Mate 20 nu are aşa ceva, ci breton „picătură”). Pe lângă telefon apare şi o clonă de căşti Apple AirPods, care vine cu o cutiuţă de transport şi încărcare din mers.

Căştile se vor numi Huawei Freebuds 2 Pro şi se vor putea încărca folosind cutiuţa respectivă, care oferă suport pentru tehnologia Qi. Alimentarea se poate face şi prin cablu USB Type-C. Pe lângă versiunea albă vom vedea şi una neagră, iar preţul ar fi undeva între 150 şi 160 de euro. Ar fi inedit să primim aşa ceva la pachet cu Mate 20 sau Mate 20 Pro, dar nu exclus.