Specificațiile căștilor OnePlus Buds Z si Bullets Wireless Z Bass edition dezvăluite

0
892
Specificațiile căștilor OnePlus Buds Z si Bullets Wireless Z Bass edition dezvăluite

Lansarea OnePlus buds Z este deja confirmată, iar căștile sunt gata să sosească alături de OnePlus 8T pe 14 octombrie. Chiar înaintea lansării, avem detalii exclusive despre specificatiile căștilor OnePlus Buds Z. Concomitent, compania plănuiește lansarea OnePlus Bullets Wireless Z Bass Edition.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Bateria OnePlus Buds Z ne promite până la 20 de ore autonomie. Pe de altă parte, OnePlus Bullets Wireless Z Bass Edition livrează încărcare rapidă, suport Bluetooth 5.0, pe lânga alte funcționalități.

Specificații OnePlus Buds Z

Ne așteptăm ca căștile OnePlus buds Z să fie mai accesibile decât Oneplus Buds-urile originale. Compania confirmă și standardul IP55, certificând astfel rezistența la apă si praf. Potrivit unei postări pe Twitter a lui Ishan Agarwal, căștile vor avea difuzoare de 10mm, în loc de 13,4mm. Totodată, căștile vor fi optimizate pentru Dirac Audio Tuner si Dolby Atmos.

Căștile vor avea 5 ore de autonomie per încărcare și încă 15 ore de playback audio folosind carcasa de încărcare. Ca și comparație, primul model de OnePlus Buds are o autonomie de 30 de ore.

Carcasa căștilor OnePlus Buds Z va suporta încarcarea rapidă. Se zvonește că o încărcare de doar 10 minute oferă 3 ore de playback audio. În plus, căștile vor dispune de conectivitate Bluetooth 5.0 și microfoane duale.

Cât despre design(confirmat de companie), căștile OnePlus Buds Z vor avea o tijă lungă de susținere, împreună cu dopuri din silicon pentru anularea pasivă a zgomotului de fond. Fiecare cască cântărește 4.35 de grame.

Specificații OnePlus Bullets Wireless Z Bass Edition

După cum spune și numele, sunt căști axate pe bass. Caracteristicile de bază ale căștilor precum difuzoarele,  suportul Bluetooth 5.0 și încărcarea wireless vor fi similare cu Bullets Wireless Z. În orice caz, ne putem aștepta ca viitoarea pereche de căști Bass Edition să sosească cu o baterie mai puțin generoasă. Leak-erul afirmă că OnePlus Bullets Wireless Z Bass Edition vor rezista maxim 17 ore de playback audio. Căștile vor avea difuzoare de 9.2mm și ni se promite 10 ore de playback audio, cu doar 10 minute de încărcare.

Să nu uităm că zvonurile afirmă că OnePlus va lansa în total 6 produse. Rămâne să vedem ce alte produse ne pregătește compania pe 14 octombrie.