Samsung lansează o nouă serie. Galaxy F41 – cu o baterie de 6,000 mAh și cameră de 64MP

0
533
Samsung lansează o nouă serie. Galaxy F41 - cu o baterie de 6,000 mAh și cameră de 64MP

Samsung Galaxy F41 este un nou battery phone lansat astăzi de către compania sud-coreană. Acesta integrează o baterie de 6,000 mAh și o cameră de 64MP.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Gigantul lansează astăzi o nouă serie de smartphone-uri – Galaxy F – primul membru al seriei este Galaxy F41. Compania țintește publicul tânăr prin ultimul său device lansat. Aduce camere puternice și o baterie generoasă la un preț competitiv.

Se dovedește a fi un adevărat rival pentru companii precum Xiaomi sau Realme. Avem la dispoziție un panou generos de 6.4 inch Super AMOLED, de tip Infinity U sau “picătură” și rezoluție Full HD+. Din păcate, rămânem la o rată de refresh de doar 60Hz. Este alimentat de o baterie generoasă, de 6,000 mAh care suportă încarcare rapidă la 15W. Samsung ne promite că bateria va fi încarcată complet de la 0 la 100% în doar două ore și jumătate.

Compania a integrat un chipset Exynos 9611, împreună cu 6GB de RAM și până la 128GB de stocare. În orice caz, avem la dispoziție și un slot microSD care suportă carduri de până la 512GB.

Pe spate, pe lângă senzorul de amprente, regăsim un ansamblu format din trei camere. O cameră principală de 64MP, împreuna cu o cameră de 8MP ultra-wide care ne oferă cu câmp de vizualizare de 123 de grade. Mai avem un senzor de adângime de 5MP pentru capturarea imaginilor de tip portret. În față regăsim o camera selfie de 32MP. În ceea ce privește caracteristicile camerei, telefonul vine cu un mod single take, împreună cu smart crop, hyper-lapse, Live Focus, dar și un mod dedicat Boomerang. Avem la bord One UI bazat pe Android 10, ne-am fi bucurat însă să vedem Android 11 direct din cutie.

Avem trei variante de culoare: Fusion Green, Fusion Black și Fusion Blue, iar telefonul vine în mai multe variante. Varianta cu 6GB de memorie RAM si 64GB de stocare este listată la $230, în timp ce varianta cu 128GB de stocare costă $245.