Sony WH-CH700N este o pereche nouă de căşti care anulează zgomotul prin AI

1
1012

Sony tocmai a lansat o pereche nouă de căşti wireless, care sunt capabile să anuleze zgomotul de fond folosind tehnologie AI. E vorba despre modelul Sony WH-CH700N, care poate fi admirat mai jos.

Publicitate

Este gândit pentru cei care au mult de călătorit şi vor să îşi adune gândurile, dar şi pentru iubitorii de muzică şi puriştii sunetului. Căştile integrează microfoane puternice, prin care dăm comenzi vocale spre asistenţi personali sau realizăm apeluri. Sony recomandă căştile sale pentru mediile zgomotoase, precum avioane, aeroporturi, gări sau clădiri de birouri pline cu angajaţi.

Ni se promit până la 35 de ore de autonomie cu o singură încărcare. Există şi suport pentru încărcare rapidă, care oferă 60 de minute de playback după doar 10 de minute de alimentare via USB. Microfonul vocal integrat va permite să activaţi asistenţi virtuali şi va exista un update software oferit de Sony special pentru compatibilitatea cu Google Assistant.

Sony WH-CH700N vine cu frecvenţe suportate între 7 Hz şi 20,000 Hz, impedanţă de 20 Ohms, un jack audio de 3.5 mm şi drivere de 40 mm. Căştile costă în jur de 185 de dolari şi au o bandă ajustabilă, plus perne de urechi din materiale comode şi premium. Produsul cântăreşte 240 de grame şi vine cu tehnologie AINC (Artificial Intelligent Noise Cancellation). Avem şi suport NFC şi Bluetooth.