Samsung ar putea aduce Google Assistant pe televizoarele sale smart în 2019! Va fi tras pe dreapta Bixby?

1
1218
Samsung

În ultimele zile cantitatea de știri despre viitoarele televizoare pregătite pentru debut în cadrul CES 2019 a început să crească chiar considerabil. Astăzi la scurt timp de la aflarea veștiiSamsung vrea să simplifice procesul de conectare al PC-ului la televizoarele smart, descoperim ce alte schimbări vor aduce dispozitivele sud-coreenilor la pachet.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Ei bine, se vehiculează că Samsung va aduce Google Assistant pe viitoarele sale televizoare smart din 2019 și asta din cauza lui Bixby. După cum probabil știți, sud-coreenii au un asistent virtual și anume Bixby prezent pe multe telefoane, dar care nu se ridică la înălțimea lui Google Assistant.

Motivul pentru care Samsung nu va instala Bixby pe televizoarele sale din 2019 este acela că asistentul său propriu nu are o integrare prea fericită cu aceste dispozitive, singura funcție oferită fiind aceea de a controla playback-ul video. Încă nu este clar dacă Google Assistant va ajunge și pe televizoarele Samsung mai vechi, dar ne vom convinge de acest detaliu în cadrul CES 2019 care are loc la începutul lunii viitoare.

Această știre poate ridica și un semn de întrebare cu privire la viitorul lui Bixby? Să renunțe Samsung atât de ușor la lupta din segmentul asistenților vocali?