Sony RX100 VII este un nou aparat foto cu un obiectiv impresionant, senzor nou de 20 MP

1
1614

Sony tocmai a lansat un nou aparat foto ultraperformant, care ar putea fi mană cerească pentru creatorii de conţinut. Se numeşte Sony RX100 VII şi poate fi admirat mai jos. Vă spun din start că nu va fi ieftin.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest aparat foto şi cameră video 2 în 1 vine cu autofocalizare cu eye tracking în timp real, în vreme ce faceţi captura. Are şi conector dedicat pentru un microfon extern, o premieră pentru Sony în această serie. Arma sa secretă este obiectivul uriaş, dar complet retractabil de 24-200 mm, F/2.8-4.5 şi cu zoom impresionant (8.3x zoom optic). Este în mare acelaşi obiectiv de la modelul VI, doar că acum vine la pachet cu un senzor de 20.1 MP nou.

E vorba despre un senzor stacked CMOS care are un buffering mai bun şi permite captură a 20 de cadre full frame pe secundă. RX100 VII poate ajunge chiar până la 90 de cadre pe secundă. Captura 20 FPS se face cu tracking AF/AE şi asta fără a obtura vizualizarea acţiunii de către utilizator. Avem parte şi de 357 de puncte de focalizare automată şi 425 de puncte de focalizare automată cu detecţie de contrast.

La filmare există 4K HDR full pixel, fără binning, cu stabilizare îmbunătăţită faţă de generaţia VI şi suport pentru captură video verticală. Avem şi slow motion la 960 FPS şi un ecran rabatabil LCD tactil. Descoperim la bord şi suport WiFi şi Bluetooth, iar Sony RX100 VII se va livra în luna august începând cu preţul de 1200 de dolari. Kitul acela special cu suport din imagini este 1300 de dolari (aparat foto inclus), plus oferă un bonus de baterii reîncărcabile.