Sony prezintă căștile wireless in-ear WF-XB700 și modelul on-ear WH-CH710N cu anulare a zgomotului de fundal

0
1820
Sony

Din partea japonezilor de la Sony sosesc astăzi două noi perechi de căști wireless, printre care și un model de tip in-ear. Acestea din urmă se numesc Sony WFXB700 și alături de ele debutează și modelul over-ear WHCH710N cu sistem de anulare a zgomotului de fundal. Mai multe detalii descoperiți în continuare.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Începem cu varianta Sony WFXB700, căști in-ear cu design earbuds similar modelului flagship WF-1000XM3. Acestea dispun de certificare IPX4 pentru rezistență la transpirație, astfel că pot fi utilizate și pe parcursul sesiunilor de jogging sau la sală. Ni se promite un design comod pentru utilizarea prelungită, dar și încărcare rapidă.

WF-XB700

Aflăm că aceste căști fac parte din seria Sony Extra Bass și că oferă suport pentru gesturi tactile în loc de butoane fizice ca pe variantele anterioare. Autonomia ajunge la 9 ore și se extinde la 18 ore dacă folosiți cutiuța de purtare/încărcare pentru extra alimentare. Nu avem ANC, iar prețul este de 130 dolari. Acestea sosesc pe negru sau albastru.

WF-XB700

Cât despre varianta on-ear, aceasta se numește Sony WH-CH710N și ne promite o autonomie de până la 35 ore. Primim un design actualizat menit să respect linia de design actuală a produselor audio din portofoliul japonezilor, iar după cum vă puteți da seama, avem de-a face cu un upgrade pentru WH-CH700N.

Ni se oferă aici și sistem de anulare a zgomotului de fundal cu ajutorul a 2 microfoane. Cei interesați vor putea alege dintre variantele pe negru, alb sau albastru. Nu în ultimul rând aflați că prețul este de 200 dolari.