Lenovo Legion 7i debutează cu placă grafică GeForce RTX 2080 Super și CPU Intel Core-H 10th-Gen

0
1223
Legion 7i

Ultimele zile ne-au adus câteva lansări foarte interesante de laptop-uri, lansări care continuă și astăzi cu Lenovo. Producătorul chinez anunță astfel lansarea modelelor Legion 5i și Legion 7i pe care le descoperim împreună în rândurile de mai jos. Aflați ce ne rezervă și care sunt prețurile de vânzare.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Din start trebuie spus că pentru moment avem parte doar de un preview, aceste laptop-uri urmând a fi prezentate în variantele finale mai târziu pe parcursul acestui an. Ca dotări, ambele variante de față sosesc cu procesoare Intel Core H-Series din generația a 10-a și vorbim despre modelele înlocuitoare pentru Y540, respectiv Y740.

Suntem informați că noile procesoare Intel Core H-Series 10th-gen oferă performanță îmbunătățită comparativ cu modelele anterioare. Un exemplu este titlul Red Dead Redemption 2 care jucat la 1080p oferă un boost de 54% ca FPS-uri pe un PC cu CPU Core i9-1098HK față de un PC cu i7-7820HK.

Legion 7i

Revenind la noutăți, aflăm că Legion 7i va sosi în configurații ce includ placa video NVIDIA GeForce RTX 2080 Super. Între timp, pe Legion 5i vom avea maxim NVIDIA RTX 2060. Ambele variante aici de față vor suporta tehnologie NVIDIA G-SYNC. De asemenea, vor fi primele cu suport pentru tehnologia NVIDIA Advanced Optimus.

Această din urmă tehnologie va îmbunătăți eficiența bateriei prin detectarea tipului de activitate desfășurată și selectarea soluției NVIDIA doar pentru task-urile solicitante. În momentul de față nu avem toate detaliile despre noile laptop-uri de gaming Lenovo. Ne sunt oferite totuși câteva detalii despre prețurile de pornire.

Prețuri:

  • Legion 5i, RTX 2060: 999 dolari
  • Legion 7i, RTX 2070: 1.199 dolari