Sony lansează trei noi sisteme High Power Audio ce sunt ideale pentru petreceri; acestea sunt MHC-V50D, SHAKE-X30D și SHAKE-X70D

0
1561

Astăzi cei de la Sony anunță lansarea a 3 sisteme audio echipate cu tehnologia Smart High Power ce promite o calitate excelentă a sunetului. Aceste modele se numesc MHC-V50D, SHAKE-X30D și SHAKE-X70D – toate oferind la pachet difuzoare Mica Cone care garantează un sunet puternic indiferent de muzica pe care alegem să o ascultăm.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Sistemele audio de față vin însoțite de multiple funcționalități pentru petreceri, cum ar fi sistemul de iluminare sau modul karaoke, controlul prin gesturi și efectele de DJ. Aceste noi funcționalități adăugate unui bass puternic vor bucura petrecăreții care vor putea reda muzica preferată direct de pe telefon prin conexiunea wireless folosind funcția Bluetooth sau chiar prin NFC.

Sony MHC-V50D

Acest sistem sosește cu tehnologia Smart High Power care este concepută special pentru a crește nivelul acustic, oferind totodată și un bass puternic emis dintr-o cameră acustică de tip corn întors, printr-un port de ieșire lărgit. Mica Cone, construit din fibre Mica Reinforced Cellular (MRC), oferă un plus la capitolul rigiditate și permite menținerea formei chiar și atunci când se mișă la presiune înaltă și viteză mare.

În acest fel, nivelul bass-ului poate crește fără a renunța la calitatea sunetului. Avem și aplicația Fiestable la dispoziție ce permite controlul culorilor luminilor, dar și sincronizarea lor cu ritmul muzicii. Primim și funcția de control prin gesturi, iar input-ul dublu pentur microfon poate fi folosit și pentru sesiuni de karaoke. Se poate conecta televizor via HDMI și aflați că V50D vine într-un design de tip one-box care permite transportarea lui la orice petrecere grație mânerului integrat. Prețul sistemului va fi de 500 euro și va ajunge la vânzare din aprilie.

 Sony X30D

În cazul lui Sony SHAKE-X30D avem parte de un sistem compus din trei boxe și dispune de toate caracteristicile pentru o petrecere reușită. Player-ul Hi-Fi poate deveni o piesă centrală a living-ului și două boxe adiționale pot fi amplasate în diferite zone ale camerei. Și aici avem parte de tehnologia Smart High Power Technology și de difuzoare Mica Cone.

Avem la dispoziție input dublu pentru microfon util pentru sesiuni karaoke sau pentru conectarea unei chitare electrice. Sistemul de față este unul ideal pentru petreceri datorită funcțiilor de DJ și a efectelor sonore precum cel ecou sau atenuare. Prețul produsului este de 750 euro și îl vom găsi la vânzare din luna mai.

Sony X70D

Nu în ultimul rând avem sistemul high power audio Shake-X70D, acesta fiind totodată și cel de top din lista pe care v-am prezentat-o mai sus. El vine cu multiple opțiuni ce garantează o petrecere plină de distracții. Bifăm prezența difuzoarelor Mica Cone și a tehnologiei Smart High Power, dar și a posibilității de a seta lumini de mai multe culori la playback.

Sistemul de aici ajunge în mai la vânzare pentru suma de 1200 euro.