Sony anunță noile sisteme audio high-power MHC-V83D și MHC-V73D, cu design portabil

0
2071
Sony

Chiar la început de săptămână suntem întâmpinați de noutăți marca Sony și anume două modele noi din gama de sisteme audio High-Power. Acestea se numesc MHC-V83D și MHC-V73D – fiind produse cu sunet și iluminare omnidirecțională, având design portabil și livrând divertisment de calitate.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Un prim detaliu pe care îl aflăm despre aceste sisteme audio este că sunetul este mult îmbunătățit, având o putere mai mare și calitate superioară. Includ unități tweeter de eficiență ridicată. Utilizează tweetere și difuzoare tip horn pentru ca sunetele să fie răspândite pe o arie mai largă.

Sony

Avem și funcția „Omnidirectional Party Sound” pe V83D și V73D care a fost creată prin combinarea tweeterelor frontale și din spate, a unităților pentru gama de sunete medii, woofere-ului și JET BASS BOOSTER. Astfel muzica se poate răspândi pe o arie mai largă și livra un bass puternic și clar în toată încăperea. Este oferită și o iluminare completă a încăperii, de la podea până în tavan, în multe nuanțe de culoare.

Sony

Apare și modul de lumină ambientală care permite tranziția rapidă de la modul de petrecere la cel de atmosferă intimă. Mai avem pe noile sistem Sony și Karaoke, respectiv intrare pentru microfon, dar și pentru chitară. Controlul este tactil și se poate folosi aplicația dedicată de pe smartphone sau comenzi vocale.

Sony

Pe lângă aceste două variante, Sony va introduce și modelele MHC-V43D, respectiv MHC-V13 în Europa la început de 2021. Au două tweetere frontale, funcție JET BASS BOOSTER și difuzoare pentru gama de sunete medii. Au și sistem de iluminare în mai multe culori și funcția de control prin gesturi.

Iată și prețurile noilor sisteme audio Sony:

  • MHC-V83D: 3.730 lei (din octombrie 2020)
  • MHC-V73D: 3.150 lei (din octombrie 2020)
  • MHC-V13: disponibil la început de an 2021, la un preț ce va fi comunicat ulterior
  • MHC-V43D: disponibil din primăvara 2021, la un preț ce va fi comunicat ulterior