Prețul și data lansării lui PlayStation 5 vor fi anunțate pe 16 septembrie în cadrul unui eveniment Showcase

0
1367
PlayStation 5

În ultimele săptămâni s-a discutat mult pe tema consolei PlayStation 5 care deși în pragul lansării nu are încă un preț oficial. Nu știm nici data specifică de lansare, japonezii menționând “sărbătorile de iarnă” ca perioadă. Aceste informații ar putea fi totuși dezvăluite miercuri pe 16 septembrie atunci când Sony are programat un eveniment special.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Vă reamintim că zilele trecute am aflat și ce conține cutia lui PS5, dar și o presupusă dată de lansare. Acum ne pregătim pentru evenimentul care ne va lămuri cu privire la toate aceste necunoscute și cel mai probabil vom vedea și noi gameplay-uri sau poate alte titluri pregătite pentru lansare alături de consolă.

Playstation 5

De asemenea, recent Microsoft a anunțat consola Series S la un preț foarte atractiv de doar 299 dolari. Varianta high-end Xbox Series X va costa 499 dolari aparent și se așteaptă ca și PlayStation 5 să vină în același segment de preț. Nu ar fi exclusă o sumă cu 50 dolari mai mică tocmai pentru a da un impuls vânzărilor.

Despre consola PlayStation 5 știm că va avea atât o versiune cu disc fizic Blu-ray, dar și o variantă complet digitală care va costa mai puțin. Sunt aduse upgrade-uri serioase la nivel hardware și procesare grafică, iar controller-ul primește la rândul său o actualizare. Se schimbă design-ul dar și feedback-ul livrat utilizatorului.

Așteptăm evenimentul de pe 16 septembrie care va putea fi urmărit pe YouTube începând cu ora 23:00 (ora României).